DR 2017-06-07T10:38:51+00:00

Project Description

DR

Frederik sælger opgaver til studerende: Det ser jeg noget smukt i

Firmaet Fixminopgave sælger opgaver til elever og studerende, så de kan fokusere på de fag, som de er gode til.

– Nogle fag er ligegyldige for elever, der allerede ved, hvad deres passion i livet er, og hvad de skal uddannes til, mener iværksætter Frederik Drews. (Foto: David Leth Williams © Scanpix)

To unge aarhusianske iværksættere har lavet et firma, som tilbyder elever og studerende at skrive deres opgaver for dem.

20-årige Frederik Drews er en af to aarhusianske iværksættere bag ideen, og han forklarer, at firmaet er lavet i frustration over skolesystemet og karakterræset.

– Lige nu skal du være generalist, for at du bagefter kan blive specialist, og det, synes vi, ikke er rigtigt, da fremtiden kræver specialister, siger han.

Frederik Drews regner med, at folk vil bruge tilbuddet, når de er presset eller gerne vil have en højere karakter, end de selv kan få.

-Nogle fag er ligegyldige for elever, der allerede ved, hvad deres passion i livet er, og hvad de skal uddannes til. Elever skal for eksempel ikke bruge matematik, hvis de skal være læge, da faget ikke har indflydelse på om du bliver en god læge, siger han.

Han mener derfor ikke, at det er at hjælpe elever og studerende med at snyde.

– Jeg ser det som, vi hjælper folk på at fokusere på at udvikle deres styrker i stedet for at forsvare deres svagheder, og det ser jeg noget smukt i.

Frederik Drews fortæller, at han sammen med sine 67 opgaveskrivere på to uger har leveret 31 afleveringsopgaver til gymnasieelever, der tilbydes hundrede procent anonymitet.

Opgaverne bliver skrevet af studenter og studerende, og køberen vælger selv, hvilken karakter han eller hun vil have.

Der er garanti for karakteren og penge tilbage, hvis karakteren er lavere, end man bestilte.

http://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/frederik-saelger-opgaver-til-studerende-det-ser-jeg-noget-smukt-i

Skrevet af: Johannes Reimer & Sarah Friis Elkjær
10. MAJ. 2017 KL. 11.36

Er du stresset?

SÅ LAD OS HJÆLPE DIG MED DET SAMME

Kontakt os