Fix min opgave lukket el. solgt?

Der har været rigtig meget omtale af Fixminopgave i medierne, fordi mange politikkere mente at det Fixminopgave lavede var på kant med reglerne. Det har resulteret i at Fixminopgave.dk er lukket ned og ikke længere tilbyder samme service som før, hvor det var muligt at købe fx en SRP opgave til et 12-tal for omkring 7.000 kr.

Fixminopgave.dk kke solgt, men genåbnet!

Mange har undret sig over den pludselige forsvinden af Fix min opgave på nettet, fordi der har været rygter ude om at butikken var blevet solgt. Den er dog ikke blevet solgt, men bare lukket ned og derfor forsvundet helt.

Nu er siden dog genåbnet, men med et helt nyt koncept som intet har at gøre med det gamle koncept. Vi håber at du vil tage godt imod det nye koncept og ikke bortdømme det på forhånd. Læs mere om hvad det nye koncept går ud på herunder.

Nyt koncept

Nu er domænenavnet Fixminopgave.dk på nye hænder og klar med et helt nyt koncept. Målet med siden er ikke at fixe studerendes SRP-opgaver eller andre skoleopgaver for den sags skyld. Vores holdning er at man selv er ansvarlig for at lave sine gymnasieopgaver og ikke bør betale andre fra det.

I stedet bliver det en portal hvor man kan få hjælp af andre til at fixe sin opgave. Det kan være hvilke som helst opgaver, men det er ikke tilladt at tage penge for det. Vi gør det for at skabe god karma og opfordre til at hjælpe hinanden med diverse småopgaver i hverdagen, som man selv har problemer med at få løst.

Opgaverne vi fixer via siden skal kunne klares via online kommunikation, da det bliver for besværligt at dukke op fysisk, især når det hele er uden betaling. Eksemplet på opgaver du kan få hjælp til at fixe er:

  • Fix min Mac
  • Fix min PC
  • Fix min iPhone

Vi håber du vil tage godt imod det nye koncept og du kan få den hjælp du har brug for.

Skriv en kommentar